Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin kendilerine, ailesine ve ulusuna yararlı birer birey olabilmeleri için nitelikli bir eğitimin verilmesi. Araştıran, soran, sorgulayan, eleştiri yeteneğine sahip olan, karşı çıkan, koşulsuz kabulü reddeden, düşüncelerini açıklamaktan korkmayan ve farklı düşüncelere saygı duyan, kendisini yenileyen ve geliştiren, yeniliklere açık olan, çağın gerektirdiği teknolojik olanaklardan yararlanmasını bilen, başarının sadece test çözmeden ibaret olmadığının farkında olan, paylaşma duygusunu geliştirmiş, şiddete ve kötü alışkanlıklara karşı çıkan, sporun zeka ve ahlakî kazanımların mimarı olduğunu bilen bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.20
Isınma: Kalorifer(Doğalgaz)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://urfafsmilkokulu.meb.k12.tr

Adres - HALEPLİBAHÇE MAH. 2372 SK. NO: 2/2 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA

Adres - HALEPLİBAHÇE MAH. 2372 SK. NO: 2/2 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA

Ulaşım İpekyol Bulvarı üzerindeki Balıklıgöl Devlet Hastanesi kavşağından girildiğinde Hilton Garden Inn Otel´inin karşısındadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezindedir.